Cápák Szudánban Vörös Tenger
03 nov 2016

A Szudán-i búvárszafarik specialistája 2017-ben is!

Itt az alkalom, hogy végre Te is jól járj és búvárkodj a világ első számú merülőhelyein! Ráadásul most 10% kedvezménnyel foglalhatsz még 3 hétig (november végéig) a 2017 februárban induló szudáni búvárszafarikra. Ráadásul továbbra is minden utasunkat megajándékozzuk! Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor érdemes lesz tovább olvasnod, mert most jön a lényeg!Szudan búvárszafari pörölycápaMi mindent láthatsz egy Szudán-i búvárszafarin?

Mit nem? De amit szinte biztosan: óriási barrakúda rajokat, pörölycápákat, szürkecápákat, szirtcápákat, kalapácsfejű papagájhalakat, delfineket, teknősöket, muránákat és a végtelenségig sorolhatnánk mi mindent láttunk már. De ehelyett inkább lóra, azaz hajóra és nézz meg mindent a saját szemeddel!

Egy kis bemelegítő, hogy mire is számíthatsz egy szudáni búvárszafarin:

Miért lenne rossz ötlet kihagyni Szudánt?

Nem sok olyan pont van ezen a földöm már, ami ennyire érintetlen. Ahol egy kicsit Te is a búvártörténelem részese lehetsz. Ahol ilyen békésen úsznak körülötted a cápák és ahol garantáltan még a 45. perc után sem fázol víz alatt. Ahol ezernyi csillag van az égen a fejed fölött minden éjszaka, körülötted viszont nincsen más, csak a végtelen tenger. Szudán hangulata páratlan, semmihez sem fogható, érezd a saját bőrödön egyedülálló vibrálását.

Az alábbi 1 hetes túrákra tudsz bejelentkezni:

2017. februrár 27 – március 6. Északi búvárszafari Jelentkezem!
2017. március 6 – 13. Északi búvárszafari Jelentkezem!
2017. március 13 – 20. Best of Sudan búvárszafari Jelentkezem!
2017. március 20 – 27. Északi búvárszafari Jelentkezem!
2017. március 27 – április 3. Északi búvárszafari Jelentkezem!
2017. árpilis 10 – 17. Mélydéli búvárszafari Jelentkezem!

Az alábbi 2 hetes túrákra tudsz bejelentkezni:

2017. április 17 – május 1. Mélydéli búvárszafari Jelentkezem!
2017. május 1 – 15. Mélydéli búvárszafari Jelentkezem!

Szudán búvárkodás búvárszafari

“Csak szeretném megköszönni a szervezést, a túra fantasztikus volt! Minden flottul ment, jó merülések, jó kiszolgálás. Mimo pedig egyszerűen remek guide, remek ember, odafigyel az emberekre, segít, ha kell. Csak csupa jót tudok róla mondani! A crew is nagyon jó munkát végez, segítőkészek és viccesek, de közben illedelmesek. A litvánok is mondták, hogy ez az eddigi legjobb tapasztalatuk a hajó személyzetével kapcsolatban. Remélem, mihamarabb újra eljutok hozzátok, és ha bárki kérdezi, bátran ajánlom a hajótokat. Köszönöm!”
(Ferencz Diána)

“Csodálatos hibátlan túra volt. Nagyon köszönjük. Felejthetetlen èlmèny lett. Nekünk úgy sikerült mint egy nászút. ☺ Mind a vezetès mind az ellátás szuper. A kaja kiváló. A szemèlyzet kedves gondoskodó. Mindig azt kaptuk ami igèrtek. Még is beszèltük, hogy már nem is akarunk mással utazni a veletek 😃.
(Tóth Zsófi)

“Az egyik legjobb…az egész túra TÖKÉLETES volt! Külön szeretném kiemelni a kairói partner kíváló munkáját, a Port Sudan-i partnerrel együtt. A legénység nagyon kedves és segítőkész, az ellátás kifogástalan volt, a merülésvezetők kiváló szakemberek! Hibátlan búvárszafari volt, remek szolgáltatással egybevéve, ez volt életem legjobb szafarija. Ami együttal azt jelenti, hogy a jövőben is Veletek utazunk” (Spanyolország – José)

Ennyi ember nem tévedhet!

Merülés szudánbanAz elmúlt 9 szudáni szezonban:

– összesen 131 hét túra során
– 2879 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki
– több mint 40 különböző országból
– 4 fölrészről és…
…az utasok 99,5% szívesen ajánlja szolgálatásainkat barátainak és bármikor visszatérne.

Mindent intézünk helyetted!

Intézzük a szudáni vízumodat, engedélyeket és az adókat. Intézzük a repülőjegyedet Budapestről Dubai-on keresztül Port Szudán-ba – sőt, ha szeretnéd, az egészet meghosszabíthatod egy Dubai-i városnézéssel! Intézzük a busztranszfert a Port Szudán-i repülőtérről a hajóig.

Biztonságban vagy!

Port Szudán teljesen biztonságos! Bármilyen forrongástól 3000 km-re van. Mindössze egy 20 perces buszút választja el a hajót a reptértől. A kapitány, a guide-ok és a legénység jelenlétét, tapasztalatát és a legmagasabb szintű szakmai tudását garantáljuk a teljes szezonban. Fokozott biztonságodat a merülések során viselt búvárkereső készülék biztosítja.

Ha úgy érzed, még mindig hiányos a tudásod a szudáni merülésekről és lehetőségekről, akkor olvass tovább itt… http://www.redseaboats.hu/szudan/

Ez is Szudán!

Szudán emberek merülés Tedd fel hozzászólásban, vagy küldj e-mailt!

Views: 6387
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia