30 máj 2016

Hozd el a partnered féláron!

Te merülsz? Ő pedig nem? Van recept erre a faramuci helyzetre! Hozd el magaddal hajókázni a párod (aki nem merül) a Vörös Tengerre idén nyáron féláron! Ez egy exkluzív ajánlat, amely kizárólag 2016. június 26-tól augusztus 31.-ig érvényes.

búvárszafari Egyiptom
Spórolj meg leglább 350 eurót és hozd el magaddal a partnered, mutasd meg neki, hogy egy szafari hajón nem csak a búvárkodásról szól az élet! Hadd lássa ő is, milyen csodálatos a tenger zúgására és ringatására ébredni, reggelire nutellás palacsintát reggelizni, barátságos emberekkel összeismerkedni és beszélgetni, megismerni a világ sokszínűségét, megfáradt izmainkat a reggeli órákban a hajó fedélzetén kinyújtóztatni, napozni és olvasgatni, lakatlan szigetek és korallzátonyok között hajózni, esténként a naplementét nézni egy vizipipa társaságában, de ez mind csak a ráadás. A hangsúly a kikapcsolódáson van!

Egy hajós szafari a Vörös Tengeren minden kétséget kizáróan a búvárkodás netovábbja, a jéghegy csúcsa, az überelhetetlen, az egyszeri, a felejthetetlen! Három, négy merülés naponta, tökéletes gasztroélmény, vidám társaság, felhőtlen hangulat, mesés naplementék. Miért hagyod ki mindebből a partnered?

Egyiptom búvárszafari
Ugyanakkor csak bizonyos szafari hajók alkalmasak arra, hogy a nem búvárok (kísérők) is tökéletesen érezzék magukat és átéljék az a fajta nyaralóélményt, ami miatt szívesen és önszántukból visszatérnek a hajóra évről-évre. Összeszedtük, mi mindenre van szükség ehhez.

Kényelem a tengeren

A hajón minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, játékok, gasztronómiai élmények és mulatságok várják az utasokat!

Nyaralás Egyiptom
Meseszép korallzátonyok

Említettük már a sznorkelezést? Ez az a fajtája a búvárkodásnak, ami a felszínen zajlik és bárki számára könnyedén elsajátítható. Eszközigénye is elenyésző, elegendő egy maszk, egy légzőcső és egy uszony (ez utóbbi opcionális, első alkalommal még elhagyható). A DSD – tandem, vagy próbamerülés – is felmerül mint lehetőség. A bátrabbak egy oktató állandó felügyelete mellett betekinthet a búvárkodás világába és néhány méteres mélységben megtapasztalhatják a semleges lebegés fantasztikus élményét.

búvárszafari Egyiptom
A nap szerelmeseinek

A 100nm-es napozón tágas nyitott és fedett részek találhatóak, gondolva a nap szerelmeseire és az árnyékot kedvelőkre egyaránt. Frissítőkkel feltöltött hűtőszekrény és kényelmes nyugányak teszik igazán kellemessé a pihenést. A kapitányi fülke előtt egy kisebb napozóterasz vár a nap szerelmeseire.

Romantikus hangulat

A hajón található egy helyiség, amely az igazi orientál kávézók hangulatát idézi. Berendezése, a helyben szívható vizipipa valamint az arab zene mind igazi egyiptomi hangulatot teremtenek.

A nyári indulási időpontokat ITT találod.

Ajánalatkérésedet az alábbi e-mail címre várjuk >>> online@redseaboats.hu

Views: 2648
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia