Egyiptomi ősz
13 okt 2015

Jó hírekkel kezdjük az őszt!

Elsőként, hogy ismét vár rátok februártól júniusig Szudán. Gyertek és nézzétek meg, ha eddig még nem tettétek, illetve nosztalgiázzatok ha már jártatok nálunk, ráadásul cápagaranciát vállalunk!

Másodsorban pedig az idei őszi, Egyiptomi ajánlatunk is elég csábító:
November 15 – 22. Észak+Ras Mohamed a Cassiopeián EUR590-tól + repjegy!
Június 22 – 29. St. John’s az Andromedán EUR620-tól + repjegy!

Fedezd fel a Tengereket!Bye-bye 2015! Helló 2016!
Semmi faxni, egy egyszerűen szuper utolsó, fergeteges búvárszafarival készülünk az év végére! A nap sütni fog, a menü isteni lesz, a merülések minden búvár álmainak netovábbja lesz, gyertek velünk, koccintsunk együtt az új évre!
December 27 – Január 3. St. John’s a Cassiopeián EUR620-tól + repjegy

Szudán 2016
Szudáni útvonalaink is legalább annyira sokszínűek, mint a képen látható halacska. Februártól júniusig tesztelhetitek az összes útvonalat Angarosh-tól egészen az Eritrea-i határig. All Stars klasszikusokkal várunk Titeket: Far North, Best of Sudan, Deep South. További újdonság, hogy az egy hetes és két hetes szafarik mellett, akár 10-11 napos túráinkhoz is csatlakozhattok.

liliom hajoEgy kicsit nosztalgikus hangulatba kerültünk, hihetetlen, de már 8. éve, hogy kipattant a fejünkből a Szudán-i szafarik gondolata!!!

Először csak Egyiptomban ‘bontogattuk az uszonyainkat’, a képen Liliomot, az első hajónkat látjátok! Többen közületek még biztosan emlékeztek rá és szafariztatok is rajta!

 

Egy kis plasztika
Az idei szezon végén mindkét hajó elvonul a szokásos évvégi ráncfelvarrásra, először is, hogy minél szebbek legyenek, másodszor, hogy minél kényelmesebbek és nem utolsó sorban legyen elég idő feltölteni őket a szudáni szezonra, hogy semmiből nem szenvedjetek hiányt! Szépek és kulturáltak leszünk!

Használt Könyvek/DVD-k
Az elmúlt évek során sok-sok könyv gazdát cserélt már a szafarik során. Ha van otthon olyan használt könyvetek, megunt DVD-tek, amit szívesen ott hagynátok a hajón, feltétlenül hozzátok magatokkal, másbúvárok is díjazni fogják!

Fotópályázat! Nyerjetek!

Hajrá, küldjetek minél több hajón (nálunk: Cassiopeián, vagy Andromedán) készült képet és NYERJETEK EGY FŐ RÉSZÉRE SZÓLÓ BÚVÁRSZAFARIT! *November 15.-I, vagy November 22.-i indulással.
Kettő +1 kategóriában nevezhettek:

1. Életképek a Cassiopeián, és/vagy az Andromédán (nyaralós, vicces, sishás, bulis, ugrós, stb.)
2. Andromeda, és/vagy Cassiopeia + búvár (vízben, felszínen, zodiacból, stb.)
+ 1. Közönségdíj: amelyik kép a legtöbb like-ot + megosztást kapja!

A dolog lényege, hogy a képeket az online@redseaboats.hu e-mail címre küldjétek, és/vagy töltsétek fel ‪#‎cassiopeiasafari‬ hashtag-el az Instagramra! Az elküldött képeket feltöltjük Facebook oldalunkra és persze kedvelgessétek és osszátok is meg a legjobban tetszőt, mert közönségdíjunk is van ugye! A képeket október 31.-ig várjuk mostantól!

Fotópályázat

Views: 1398
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia