20 feb 2019

Magyar hetek Marsa Shagrában, az egyiptomi búvárfaluban (2019) – Árakkal

Marsa Shagra egyike azon három dél-egyiptomi búvárfaluknak, ami igyekszik a búvárkodás tömegturizmus jellegét inkább afelé fordítani, hogy a búvárok természetközeli környezetben lakjanak és korlátlanul merüljenek a közeli tengerben. Kísérők, család, gyerekek is egész nap élvezhetik a homokos partot, strandolhatnak, sznorizhatnak és a gyerekbarát helyeket kedvükre használhatják.

Marsa Shagra, a nyüzsgő tengerparti búvárfalu, a legismertebb falu a Marsa Alam-i üdülő övezetben. A Vörös-tenger egyik legszebb házi zátonyával büszkélkedhet. Függetlenül attól, hogy búvárként érkezünk vagy csak sznorkezelni fogunk, a csodás házi zátony rengeteg tengeri élményt nyújt (meseszép korallokat és halakat láthatunk, cápákat, teknősöket, és néha delfint is.)

A parttól fokozatosan mélyülő tenger egészen 50 m-ig ereszkedik le a zátony rendszer külső oldalán. A merülést zodiákok segítik, kényelmessé és változatossá téve a merülést. A házi zátonyon, merülőpárokban korlátlan merülésre van lehetőség.

 

Búvártúra ára

 • A búvártúra ára sátras elhelyezéssel
  • főszezonban ( április és október): 
   630 EUR  (+ 375 EUR a repülőjegy illetékkel)
  • nyáron (június és augusztus): 
   580 EUR  (+ 375 EUR a repülőjegy illetékkel)
  • Nem búvár (kísérő) ár: 
   A teljes árból 140 EUR kedvezmény  (+ 375 EUR a repülőjegy illetékkel)
 • A búvártúra felára, ha az elhelyezés királyi sátorban történik
  (Royal tent) felár: 35 EUR/fő/hét 
 • A búvártúra felára, ha az elhelyezés chalet-ban történik
  (Légkondicionált, mini bárral rendelkező kőház felár)  170 EUR/fő/hét
 • Gyerek árak
  • 0-5 éves gyermekeknek
   csak a repülőjegyet és az illetéket kell fizetni 375 EUR
  • 6-15 éves korig
   • 50% kedvezményt kap a szállás,
    és az étkezések árából, amennyiben a szülővel lakik együtt.
   • 15% kedvezményt kap a szállás
    és az étkezések árából, amennyiben a gyerek külön szobában lakik.

Az ár tartalmazza

 • Repülőjegy Budapest – Hurghada – Budapest / Budapest – Marsa Alam – Budapest útvonalon  
 • Busztranszfer Reptér  – Marsa Shagra – Reptér útvonalon
 • Szállás két fős telepített sátrakban 7 éjszakára
 • Teljes ellátás (3x svédasztalos étkezés, üdítők, víz, kávé, tea)
 • 5 nap korlátlan merülés a Marsa Shagrai-i házi zátonyon és környékén

Az ár nem tartalmazza

 • Egyiptomi vízum magyar állampolgároknak a repülőtéren (Egyiptomban)  25 USD
 • Hajós merülések felára (igény szerint) ~ 15-25 EUR/merülés
 • Betegség, baleset és poggyász biztosítás

Szállás típusok

Sátor (Tent): A sátrak a tengerparton helyezkednek el, 3.5 m x 3.5 m alapterületűek és 2 ágy taláható bennük. A sátrakban világítás és 220v  is van, ami alkalmas töltésre. A vendégeknek szükséges törülközőt hozni magukkal. A sátrakat napi rendszerességgel takarítják. A vendégek a szeparált közös fürdőt használhatják.

Royal Sátor: Kb. kétszer nagyobb, mint a normál sátor, amiben franciaágy vagy két külön ágy található, mini-hűtő, ventillátor, valamint asztal és szék, világítás és 220v , ami alkalmas töltésre. A vendégeknek törülközőt hozni szükséges. A sátrakat napi rendszerességgel takarítják. A vendégek közös, de nagyon tiszta fürdő és WC helyiséget használnak, külön férfi és női részleggel.

Bugalow (Hut): Ősi egyiptomi hagyományok alapján épült kőház, amiben 2 ágy található fürdőszoba nélkül. Alapterülete 3.5 m x 3.5 m. A kőházak a sátrak mögött helyezkednek el, egy kis dombon, kiváló rálátással a Shagra-i öbölre. A bungalow-ban van ventillátor, valamint asztal és szék, világítás és 220v, ami alkalmas töltésre. A vendégeknek szükséges törülközőt hozni magukkal. A bungalow-t napi rendszerességgel takarítják. A vendégek közös, de nagyon tiszta fürdő és WC helyiséget használnak, külön férfi és női részleggel.

Chalet: Ősi egyiptomi hagyományok alapján épült kőház dóm tetőszerkezettel. Alapterülete 24m2 amihez saját fürdőszoba és 2 terasz tartozik. A kőház teljesen bútorozott, ventillátorral, pipere asztallal és tükörrel stb. A kőházban törülköző található. A chalet-t napi rendszerességgel takarítják. Felár ellenében lehetőség van légkondicionált chalet-ra.

***Kérjük, pontos árkalkulációért keresse kollégáinkat az info@redseaboats.hu email címen!

A hírlevélben található ár tájékoztató jellegű és nem minősülnek ajánlattételnek, mert a búvárfalu szálláskapacitásai korlátozottak. Előfordulhat, hogy a legolcsóbb szállás már nem áll rendelkezésre. Ezért kérje ajánlatunkat email-ben és kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt szállástípusok és árak, tekintendők véglegesnek. A 30% foglaló befizetése és az utazási szerződés aláírása együttesen minősül foglalásnak, az érdeklődés önmagában nem. Utazási voucherek kiállítása a teljes összeg összeg megfizetése után történik.

Views: 681
Author: Boats Red Sea