Maldív szigetek nyaralás
18 ápr 2016

Nyári akciós nyaralás Maldívon!

maldiv_nyaron

Életed legjobb nyaralását kínáljuk neked az idei nyárra, a világ legvonzóbb helyszínére, számos extrával megnövelve és most szuper akciós áron, augusztus 7 – 16. között!

Egy nyaraló sziget helyett számos szigetet és atollt látogathatsz meg a szigetek körüli körutazás során az azúrkék, tükör-síma Indiai-óceánban. A zsebkendőnyi szigeteken találkozhatsz valódi maldívokkal, sétálhatsz a lakatlan szigetek fehér homokos fövenyein, illetve strandolhatsz az egy-pálmafás homokpadokon, paradicsomi környezetben.

Búvárkodhatsz és sznorkelezhetsz a Maldív-szigetek legszebb merülő helyein, láthatsz hatalmas manta rajokat, együtt úszhatsz az óriási, plankton evő cetcápával, teknősöket, delfineket fotózhatsz a víz alatt a merülések során úgy, hogy csak válogatott helyeket látogatunk a hét nap során.

Maldiv szigetek utazás nyáronÉlvezheted a teljes ellátás előnyeit, az igényesen kialakított szobák kényelmét, a hatalmas napozó terasz és jacuzzi előnyeit, az egyik legjobb szafari-hajó minőségi szolgáltatását, mely az alapját képezi a legjobb nyaralásodnak! A héten egyszer fergeteges barbecue-beach partin is részt veszel, ahol a parton a lélegzetelállító naplemente után a lábad nyomában világító planktonok adják a hangulatvilágítást!

Akciós nyaralás a Maldív-szigetek között

Az akciós ár mellé plusz családi kedvezmény is jár a családosoknak, mivel kalkuláltunk külön kísérő és gyermek árat is! Ez az évek óta kipróbált nyaralási mód a legtöbbet nyújthatja a vendégnek, akár búvár, akár csak strandoló, vagy éppen csak gyermek a résztvevő.

A nyaralás dátuma: 2016. augusztus 7 – 16.

Akciós búvár ár: 485.000 Ft + repülőjegy
Akciós kísérő ár: 455.000 Ft + repülőjegy
Akciós gyermek ár 2-10 év között: 257.700 Ft + repülőjegy
(A repülőjegy ára felnőttnek kb. 190.000 Ft)

E-mailt írok >>>

Views: 3973
Author: Hertelendy (Völgyesi) Lívia